Організаційно-технологічна модель ресурсозбереження у технології сухого незбираного молока - Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2014)
Розглянуто основні положення комплексу заходів по впровадженню ресурсозбереження на молокопереробних підприємствах України. З поетапним зазначенням технологічних процесів, представлено концептуальну модель ресурсозбереження у виробництві сухого незбираного молока. The substantive provisions of a set of measures for implementation of the resource in the dairy processing enterprises in Ukraine. Indicating a gradual process technology, presents a conceptual model of the resource in the production of dried whole milk.
Keywords: ресурсозбереження; resource; модель; model; сухе молоко; dry milk; об’єкт; object; предмет; subject