Сладкомьодова, Вікторія СергіївнаСоломка, Ольга Миколаївна2020-05-312020-05-312020Сладкомьодова, В. Розвиток внутрішнього продовольчого ринку в Україні / В. Сладкомьодова, О. Соломка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31118Розглянуто чинники попиту і пропозиції на продовольчому ринку. Оцінка потенціалу попиту з урахуванням рекомендованих норм споживання продуктів харчування виявила незбалансованість середнього раціону харчування, потреба задовольняється лише по хлібу і хлібобулочних виробів, картоплі, цукру, олії рослинної.кафедра економічної теоріїпродовольчий ринокхарчова промисловістьчинники попитучинники пропозиціїfood marketfood industrydemand factorssupply factorsРозвиток внутрішнього продовольчого ринку в УкраїніThesis