Розвиток внутрішнього продовольчого ринку в Україні - Сладкомьодова, Вікторія Сергіївна; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2020)
Розглянуто чинники попиту і пропозиції на продовольчому ринку. Оцінка потенціалу попиту з урахуванням рекомендованих норм споживання продуктів харчування виявила незбалансованість середнього раціону харчування, потреба задовольняється лише по хлібу і хлібобулочних виробів, картоплі, цукру, олії рослинної.
Keywords: кафедра економічної теорії; продовольчий ринок; харчова промисловість; чинники попиту; чинники пропозиції; food market; food industry; demand factors; supply factors