Економіко-правові засади регулювання господарської діяльності підприємств тютюнової промисловості України - Міненко, Михайло Анатолійович (My University, 2002)
Дисертаційна робота присвячена обгрунтуванню впливу економіко-правових засад регулювання на ефективність господарської діяльності підприємств тютюнової промисловості України.
Keywords: підприємства тютюнової промисловост; економіко-правові засади регулювання; система оподаткування; ринок тютюнових виробів; господарська діяльність; інвестиційні надходження; надходження до державного бюджету; предприятия табачной промышленности; экономико-правовые аспекты регулирования; система налогообложения; рынок табачных изделий; хозяйственная деятельность; инвестиционные поступления; поступления в государственный бюджет; enterprises of tobacco industry; economic and legal regulating fundamentals; taxation system; tobacco goods market; economic activity; investment proceeds; proceeds to the state budget