Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаШурда, Наталія2014-10-232014-10-232014Башта, А. О. Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини / А. О. Башта, Н. В. Шурда / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17554Асортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості. Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.otherплодово-ягідні основипряно-ароматична сировинасоусfruit basesaromatic raw materialssauceкафедра технології оздоровчих продуктівСоус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировиниOther