Організація виховної роботи у ВНЗ: психологічний аспект - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2013)
Реалізація завдань, поставлених суспільством перед сучасною вищою освітою передбачає ґрунтовний аналіз підготовки фахівців до виконання професійної діяльності на високому рівні. The implementation of the tasks set by society to a modern higher education provides a thorough analysis of training specialists to perform professional activities at a high level.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; виховна робота; психологічний аспект; студент; psychological aspect; student; educational work is