Скрининг жирнокислотного состава жиров диких животных и пернатой дичи - Пешук, Людмила Васильевна; Радзиевская, Ирина Геронтьевна; Кищенко, Владимир Анатольевич; Левчук, Ирина Владимировна (My University, 2010)
У статті наведено хімічний склад харчових жирів групи тригліцеридів. The article presents the chemical composition of dietary fat groups triglycerides.
Keywords: комбинирование жиров; жирнокислотный состав; дичь; game; combining fat; fatty acid composition; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів