Буркацький, Євген ВасильовичДейнега, Дмитро ВасильовичБондаренко, Юлія Вікторівна2024-11-182023Буркацький, Є. Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів / Є. Буркацький, Д. Дейнега, Ю. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45829У роботі представлено результати розроблення здобного виробу булочки «Шкільної з висівками», збагаченої пшеничними висівками, як джерела харчових волокон. Розроблений виріб сприятиме розширенню асортименту хлібобулочних виробів для харчування школярів відповідно до рекомендацій запроваджених реформою шкільного харчування.The paper presents the results of the development of a bun product “School bran bun” enriched with wheat bran as a source of dietary fiber. The developed product will help to expand the range of bakery products for schoolchildren's nutrition in accordance with the recommendations of the school nutrition reform.ukпшеничні висівкиздобний булочний вирібхарчові волокнашкільне харчуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівwheat branbun productdietary fiberschool mealsВикористання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярівThesis