Ефективність застосування сорбентів при очистці забруднених вод - Матвєєва, О. Л.; Демянко, Д. О.; Копиленко, Анатолій Васильович; Шараєв, К. О. (My University, 2012)
Розглянуто способи очищення води від забруднень рідкими вуглеводнями з використанням сорбентів. Проведено порівняльний аналіз найбільш широко використовувальних неорганічних, синтетичних, природних органічних органо-мінеральних сорбентів
Keywords: очистка води; очистка воды; clean water; нафтопродукти; сорбенти; нефтепродукты; сорбенты; oil; sorbents; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології цукру і підготовки води