Ешенбах, Анастасія Дмитрівна2021-10-072021-10-072021Ешенбах, А. Д. Проект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва тортів бісквітних та тістечокзаварних в місті Рівне : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Ешенбах ; наук. керівник Юлія Петрівна Звягінцева-Семенець. – Київ, 2021. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35884otherборошняні кондитерські виробитортеклеринапівфабрикатикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва тортів бісквітних та тістечокзаварних в місті РівнеOther