Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2017-05-132017-05-132017Кобець, О. С. Дослідження впливу клітковини пшеничної на стан клейковинного комплексу борошна / О. С. Кобець, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25223Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.uk-UKклітковинасelluloseклейковинаglutenборошняні кондитерські виробиpastryкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу клітковини пшеничної на стан клейковиного комплексу борошнаThesis