Планування та оптимізація витрат підприємства - Гайдай, Артем Аркадійович (My University, 2013)
Діяльність будь-якого суб’єкта господарювання починається зі здійснення витрат які виражаються через купівлю будівель, приміщень, устаткування, ресурсів, що будуть забезпечувати його діяльність протягом тривалого періоду часу. The activities of any entity from the beginning of expenditure which are expressed through the purchase of buildings, premises, equipment and resources that will ensure its activity for a long period of time.
Keywords: планування; оптимізація; витрати; planning; optimization; costs