Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру - Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2021)
Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.
Keywords: пюре; журавлина; яблучне пюре; зефір; рuree; cranberries; apple puree; marshmallows; кафедра технології оздоровчих продуктів