Коваленко, Олександра СергіївнаГойко, Ірина Юріївна2021-12-062021-12-062021Коваленко, О. Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру / О. Коваленко, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 62–63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36760Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.otherпюрежуравлинаяблучне пюрезефіррureecranberriesapple pureemarshmallowsкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання журавлини у виробництві зефіруThesis