Panasiuk, IrynaDanilenko, SvitlanaCherednichenko, Galina2015-03-032015-03-032014Panasiuk, Iryna Screening strains for fermentation of meet raw material / Iryna Panasiuk, Svitlana Danylenko, Galyna Cherednichenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 29-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19613Promising technology in fermented meat products is the use of bacterial products containing the same composition in lactic acid bacteria and microorganisms of other taxonomic groups. Перспективним у технології виробництва ферментованих м'ясних продуктів с застосування бактеріальних препаратів, які містять в одній композиції молочнокислі бактерії та мікроорганізми інших таксономічних груп.otherscreeningfermentationmeatскринінгм'ясобродінняскринингброжениемясокафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїScreening strains for fermentation of meet raw materialArticle