Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128034) - Устименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2018)
Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання кукурудзяної олії, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; молоковмісний продукт; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра біотехнології і мікробіології