Аспекти сучасного стану програмного забезпечення бізнес-планування підприємств - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Досліджено сучасний стан автоматизації планування та управління бізнес-процесами на підприємствах. Запропоновано з метою оптимізації витрат виробництва впроваджувати на підприємствах автоматизовані системи управління. Modern position of automation of planning and management of business-processes on enterprises is researched. It is suggested with the purpose of optimization of charges of production to inculcate CASS of management on enterprises.
Keywords: бізнес-процес; автоматизація; управління; автоматизовані системи управління; business process; automation; management; CASS of management; кафедра економіки праці та менеджменту