Побудова нелінійних математичних моделей при центральному композиційному плануванні експерименту з довільною кількістю факторів - Сиволобова, Яна Анатоліївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Розглянуті математичні моделі можна використовувати для розв'язування технологічних задач, наприклад, визначення оптимального складу інгредієнтів деякого продукту, а також в задачах економічного змісту для дослідження міри впливу кількох факторів на результуючу цільову функцію процесу. The mathematical model can be used for solving technological problems, such as determining the optimal composition of ingredients of a product, as well as economic problems for content survey measures the impact of several factors on the resulting objective function process.
Keywords: композиційне планування експерименту; математичні дослідження; нелінійні математичні моделі; composite experimental design; nonlinear mathematical models; mathematical research; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.