Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу - Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2011)
Визначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.
Keywords: інерт; теплоносій; плівка; пивні дріжджі; зневоднення; inert; coolant; lamina; brewer's yeast; dehydration; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування