Віртуальний туризм: психологічні інновації - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2019)
У науковій роботі розглянуто віртуальний туризм як інноваційний напрям туристичної сфери, та його психологічні особливості. The scientific work considers virtual tourism as an innovative direction of the tourism sphere, and its psychological features.
Keywords: віртуальний туризм; інновації (туризм); virtual tourism; кафедра гуманітарних дисциплін