Шевченко, Владислав Юрійович2022-08-242022-08-242022Шевченко, В. Ю. Наукове обґрунтування використання текстуро формуючих наповнювачів у інноваційних технологіях харчової промисловості. Розділ: Наукове обґрунтування використання зеленої маси амаранту з композицією прянощів в технології чапаті з житнього борошна в меню людей конституції Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Шевченко ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2022. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37907otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзелена маса амарантубалансування Пітта-дошікомпозиція прянощівчапаті з житнього борошнаНаукове обґрунтування використання текстуро формуючих наповнювачів у інноваційних технологіях харчової промисловості. Розділ: Наукове обґрунтування використання зеленої маси амаранту з композицією прянощів в технології чапаті з житнього борошна в меню людей конституції Пітта-доша