Вплив антропогенного забруднення довкілля важкими металами на природні популяції мишоподібних гризунів - Задира, Світлана Володимирівна (My University, 2014)
Дисертація присвячена вирішенню актуальної наукової проблеми щодо з’ясування впливу антропогенного забруднення довкілля на природні популяції мишоподібних гризунів. The thesis deals with solution of the actual scientific problem in understanding the influence of anthropogenic pollution on natural populations of mouse-like rodents (suborder Myomorpha).
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; мишоподібні гризуни; природні популяції; важкі метали; забруднення довкілля; фізіолого-біохімічні параметри; mouse-like rodents; natural populations; heavy metals; environmental pollution; physiological-biochemical indexes