Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаБережна, Тетяна Олегівна2020-12-172020-12-172019Нєміріч, О. В. Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О. Бережна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних спеціалізованих науково-практичних конференцій, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 134–135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32363otherбезглютенові кондитерські виробиgluten-free confectioneryхімічний складchemical compositionструктурно-механічні властивостіstructural and mechanical propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробівThesis