Паралельна робота декількох автономних джерел енергії - Струнін, Ігор Володимирович (My University, 2014)
На відміну від традиційної енергетики, що використовує вугілля, нафту, газ та є одним з основних джерел забруднення навколишнього середовища, альтернативну енергетику умовно відносять до екологічно чистого виду енергії. Unlike traditional energy using coal, oil, gas, and are a major source of environmental pollution, alternative energy conventionally referred to as non-polluting energy source.
Keywords: нафта; газ; вугілля; oil; coal; gas; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка