Федорова, Наталія Валеріївна2021-09-172021-09-172021Федорова, Н. В. Удосконалення технології крафтового пива з максимальним збереженням цінних компонентів нетрадиційної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Валеріївна Федорова ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 132 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35331otherстійкість пивабіологічно активні речовини (БАР)шипшиначорноплідна горобинашовковицясмородинадубильні речовиниорганолептична оцінкафізико-хімічні показникимутність пивакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології крафтового пива з максимальним збереженням цінних компонентів нетрадиційної сировиниOther