Моделі прийняття управлінських рішень щодо мінімізації суб’єктивних проявів в комунікаційній системі промислового підприємства - Дрокіна, Ніна Іванівна (My University, 2014)
Розглянуто моделі прийняття управлінських рішень щодо мінімізації суб’єктивних проявів в комунікаційній системі промислового підприємства. The models of management decisions to minimize subjective manifestations in the communications system of industrial enterprise are considered.
Keywords: прийняття управлінських рішень; management decisions; кафедра туристичного та готельного бізнесу