Особливості використання інформаційних технологій в туристичному бізнесі - Квятковський, Олександр Віталійович (My University, 2015)
Використання технології веб-сервісів дозволяє забезпечити взаємодію інформаційних систем туристичної компанії та постачальника туристичних послуг у мережі інтернет. При цьому, немає прив’язки до певної платформи або мови програмування, оскільки міжпрограмна взаємодія відбувається по прозорим технологічно-незалежним інтерфейсам.
Keywords: туристична логістка; веб-сервіс