Аюрведа як найдавніша оздоровча система та її адаптація до умов України - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2016)
Аюрведа стає дедалі більш відомою та популярною у Європі, зокрема в Україні. Це офіційна медична практика в Індії та на Шрі-Ланці і найдавніша у світі система фізичного та духовного оздоровлення. Ayurveda is becoming increasingly well-known and popular in Europe, particularly in Ukraine. This is the official medical practice in India and Sri Lanka and the world's oldest system of physical and spiritual healing.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології оздоровчих продуктів; аюрведична медицина; оздоровча система; ayurvedic medicine; improving system