Позамовна складова вивчення іноземної мови для формування міжкультурної комунікативної компетенції студентів галузі «туризм» - Лук’янець, Галина Геннадіївна (My University, 2020)
Дослідження присвячене детальнішому розгляду сутності позамовного аспекту розвитку міжкультурної комуніка тивної компетенції та виявленню способів її формування на заняттях іноземних мов.
Keywords: позамовна складова; вивчення іноземної мови; міжкультурна комунікативна компетенція; extra lingual component; learning foreign languages; intercultural communicati intercultural communicative competenceve competence; кафедра іноземних мов професійного спрямування