Інструмент ситуаційного стратегічного аналізу - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2022)
Розглянуто особливості застосування динамічного SWOT-аналізу, його переваги та недоліки. Features of the use of dynamic SWOT analysis, its advantages and disadvantages are considered.
Keywords: стратегічний аналіз; SWOT-аналіз; стратегічний менеджмент; strategic analysis; environment; strategic management; кафедра економіки праці та менеджменту