Фізичнии підхід до пошуку частинного розв’язку неоднорідного диференціального рівняння - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2015)
Розвиток електромеханічних систем потребує вдосконалення методів їх дослідження та розрахунку електромагнітних полів з врахуванням особливостей конструкції електротехнічного устаткування. The development of electromechanical systems needs to be improved methods of research and calculation of electromagnetic fields, taking into account design features of electrical equipment.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; частинний розв’язок; неоднорідне диференціальне рівняння; крайові задачі; particular solution; inhomogeneous differential equation; boundary problems