Екологічний клінінг в готелях - Фурманова, Юлія Петрівна; Гавриленко, Аліна Анатоліївна (My University, 2015)
В даній роботі розглядаються перспективи впровадження екологічного клінінгу в готелях.
Keywords: екологічний клінінг; экологический клининг; environmental cleaning; екологічне прибирання; экологическое уборка; environmental cleaning; миючі засоби; моющие средства; detergents; екологічна продукція; экологическая продукция; ecological products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції