Интенсификация процесса I сатурации с помощью пульсации - Петриченко, Игорь Борисович; Скорик, Константин Дмитриевич; Белостоцкий, Леонид Георгиевич; Кравец, Я. О. (My University, 1979)
Проведені випробування показали принциповуможливість і перспективність інтенсифікації процесу сатурації за допомогою насадки КРІМЗ і пульсацій. Provedennыe test showed pryntsypyalnuyuopportunity and prospects yntensyfykatsyy process saturatsyy s pomoshchju attachments KRYMZ and pulsation.
Keywords: сатурація; пульсації; saturation; pulsatsyy; кафедра технології цукру і підготовки води