Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Форсюк, Андрій Васильович; Василенко, Сергій Михайлович (My University, 2013)
У прямокутній ізометричній проекції побудовано поверхні, які відповідають густині, коефіцієнту ізобарного термічного розширення, теплопровідності, температуропровідності, теплоємності, кінематичній в’язкості цукрових розчинів та коефіцієнту молекулярної дифузії цукрози в діапазоні температур t = 0…140 ºС та концентрації сухих речовин СР = 0…90 %. The set of surfacers related to density, isobaric thermal expansion, heat conductivity, heat capasity, viscousity and molecular diffusivity of sucrose within the range of temperatures t = 0…140 ºС and dry substance concentration DM = 0…90 % ware developed in the orthogonal isometric projections.
Keywords: концентрація; чистота розчину; цукрові розчини; теплофізичні властивості; ізометричні проекції; температура; termophysical properties; isometric projections; sugar solution; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки