Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичФорсюк, Андрій ВасильовичВасиленко, Сергій Михайлович2013-11-052013-11-052013Сінат-Радченко, Д. Е. Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів / Д. Е. Сінат-Радченко, А. В. Форсюк, C. М. Василенко // Цукор України. – 2013. - № 7-8 (91-92). - С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11005У прямокутній ізометричній проекції побудовано поверхні, які відповідають густині, коефіцієнту ізобарного термічного розширення, теплопровідності, температуропровідності, теплоємності, кінематичній в’язкості цукрових розчинів та коефіцієнту молекулярної дифузії цукрози в діапазоні температур t = 0…140 ºС та концентрації сухих речовин СР = 0…90 %. The set of surfacers related to density, isobaric thermal expansion, heat conductivity, heat capasity, viscousity and molecular diffusivity of sucrose within the range of temperatures t = 0…140 ºС and dry substance concentration DM = 0…90 % ware developed in the orthogonal isometric projections.otherконцентраціячистота розчинуцукрові розчинитеплофізичні властивостіізометричні проекціїтемператураtermophysical propertiesisometric projectionssugar solutionкафедра теплоенергетики та холодильної технікиТеплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрівArticle