Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції - Мітленко, Анна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2020)
Визначено компоненти які потенційно мають функціонально-технологічні та біохімічні (антивікові) властивості. З’ясовано дію крему в експериментальному дослідженні на пацієнтах-добровольцях. Components that potentially have functional-technological and biochemical (anti-aging) properties have been identified. The effect of the cream was clarified in an experimental study on volunteer patients.
Keywords: wool; вовна; wax; віск; cream; крем; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів