Дослідження коливальної реакції Бриггса-Раушера - Вовк, Євгеній Анатолійович; Зеленко, Максим; Сімурова, Наталія Вячеславівна (My University, 2014)
Було встановлено, що реакція Бриггса-Раушера надзвичайно чутлива до присутності сторонніх домішок, тому наявні реагенти та хімічний посуд потребували ретельної очистки. It was found that the reaction Briggs-Rauscher is extremely sensitive to the presence of impurities, so the available chemical reagents and glassware needed a thorough cleaning.
Keywords: реакція Бриггса-Раушера; oscillatory Briggs-Rauscher reaction; коливальна реакція; oscillatory response; Briggs-Rauscher reaction; кафедра харчової хімії