Роль інноваційної складової потенціалу в економічному розвитку - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2014)
Довгострокова перспектива економічного розвитку підприємств промисловості на сучасному етапі визначає необхідність переходу до інноваційної економіки. Але такий перехід обмежений недостатністю теоретичного обґрунтування щодо вибору шляхів та способів активізацій інноваційно-інвестиційних процесів, ускладнений недосконалістю методологічного апарату для оцінки та визначення ступеня ефективності управління інноваційними проектами.
Keywords: економічний розвиток; інноваційний розвиток підприємства; розвиток підприємства; кафедра обліку і аудиту