Салавор, Оксана МирославівнаНичик, Оксана ВасилівнаТогачинська, Ольга Василівна2014-12-022014-12-022014Салавор, О. М. Екологічні ризики при виробництві цукру / О. М. Салавор, О. В. Ничик, О. В. Тогачинська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 702.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18928Бурякоцукрове виробництво негативно впливає на навколишнє природне середовище. Це проявляється, перш за все, в забрудненні підземних вод в місцях розташування очисних споруд (поля фільтрації, біологічні ставки) та в місцях складування відходів виробництва; у виснаженні водних джерел та деградації рибних ресурсів.otherвиробництво цукрутранспортерно-мийна водаекологічний ризикпроизводство сахараэкологический рисктранспортерно-моечная водаsugarconveyor washing waterenvironmental riskкафедра екологічної безпеки та охорони праціЕкологічні ризики при виробництві цукруOther