Забезпечення прибутковості діяльності підприємства - Ситник, Інна Петрівна; Саєнко, Ірина Володимирівна (My University, 2011)
Забезпечення динаміки сталого розвитку підприємства визначається його спроможністю здійснювати фінансування відтворювального процесу на розширеній основі. Саме для цього необхідно, насамперед, отримувати прибуток певної величини та якості.
Keywords: динаміка; фінансування; прибуток; якість; динамика; финансирования; прибыль; качество; dynamics; financing; profit; quality; кафедра фінансів