Кузьмін, Олег ВолодимировичБережна, Тетяна ОлегівнаІскандарова, Ірина РоманівнаФіліппова, Альона Юріївна2022-09-082022-09-082020Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок / О. В. Кузьмін, Т. О. Бережна, І. Р. Іскандарова, А. Ю. Філіппова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. – Prague : Oktan Print s.r.o., 2020. – Pp. 40–41https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37948Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїчайводно-спиртові настоїантиокислювальна активністьокислювально-відновний потенціалналивкаteawater-alcohol infusionsantioxidant activityredox potentialliqueurПерспективи використання настоїв чаю у технології наливокThesis