Упаковка - невід’ємний елемент солодощів - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2003)
Стаття присвячена роботі виставки «Ласощі -2002». Наведена характеристика різних видів пакувальних матеріалів та способів пакування, що використовуються для відповідних груп кондитерських виробів. Представлені тенденції розвитку кондитерської галузі в цілому.
Keywords: упаковка; виставка; солодощі; захист; тенденція; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; packaging; exposition; sweets; protection; trend