Роздобудько, Борис Валерійович2015-03-312015-03-312015Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Роздобудько Борис Валерійович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19971Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.uk-UKтехнологія пивадиметилсульфіддіоксид сіркигороховий солодtechnology of beerdimethylsulphidesulphur dioxideamin nitrogenкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинThesis