Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин - Роздобудько, Борис Валерійович (My University, 2015)
Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.
Keywords: технологія пива; диметилсульфід; діоксид сірки; гороховий солод; technology of beer; dimethylsulphide; sulphur dioxide; amin nitrogen; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства