Розробка системи мотивації працівників - Колеснік, Ганна Юріївна; Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2012)
У зазначеній статті розкрито сутність мотивації праці, наведено приклади забезпечення мотивування працівника та подано моделі оцінки праці персоналу підприємства. There is disclosed the essence of labor motivation in this article, were given the examples of ensuring employ motivation and were given the models job evaluation work of the enterprise.
Keywords: мотивація праці; ефективність праці; якість праці; трудові ресурси; оцінка праці; labor motivation; labor effectiveness; labor motivation, laborquality of labor; labor resources; evaluation work; кафедра економіки і права