Соціологія сім’ї та шлюбу - Мельник, Юлія; Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Вивчення сім’ї, шлюбу має глибоке практичне значення, воно є важливою передумовою розуміння багатьох процесів, які відбуваються у суспільстві. The study of family, marriage has profound practical significance, it is critical to understanding many processes taking place in the society.
Keywords: соціологія; шлюб; сім’я; sociology; marriage; family; кафедра гуманітарних дисциплін