Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів - Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Визначено математичну модель, що адекватно описує залежність вологозв'язуючої здатності фаршу з мусіші білого і червоного м'яса курятини у співвідношенні 1:1 від варійованих факторів під час процесу подрібнення. Defined mathematical model that adequately describes the dependence Vologozv'yazuyuchiy ability minced musishi white and red meat chicken in 1: 1 ratio of variable factors during the grinding process.
Keywords: фарш; показники якості; подрібнення м'яса; quality parameters; кафедра туристичного та готельного бізнесу