Дочинець, Інга Вікторівна2019-02-152019-02-152018Дочинець, І. В. Культура харчування та її вплив на здоров’я людини / І. В. Дочинець // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 165-167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28801Розглянуто вплив їжі на людину, формування культури харчування, правильність споживання їжі. Іnfluence of food on a person, the formation of a culture of nutrition, the correctness of consumption of food is considered.uk-UKкультурахарчуванняхарактерраціонпродуктиculturenutritioncharacterdietproductsкафедра готельно-ресторанної справиКультура харчування та її вплив на здоров’я людиниThesis