Розробка алгоритму системи управління багатоасортиментним виробництвом - Говорушко, Сергій; Савіцька, Наталія Митрофанівна (My University, 2012)
В даній статті представлені:алгоритмічна структура системи управління,задачі для багато-асортиментного виробництва,пошук оптимального діапазону. An algorithmic structure of the control system, tasks for multi-assortment production of finding the optimal range, structure, product mix manufacturing facilities is proposed.
Keywords: асортимент продукції; параметричне управління; структурне управління; багатоагентна система; product range; parametric control; structural control; multi-agent systems; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка