Регіональна соціальна політика у світлі концепції її ефективності - Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2008)
Розкрито питання регіональної соціальної політики через призму концепцій. Визначено цілі ефективності соціального захисту на регіональному рівні та обґрунтування концепції регіональної соціальної політики. The issue of regional social policy is outlined through the prism of concepts. The goals of the effectiveness of social protection at the regional level and the rationale for the concept of regional social policy are determined.
Keywords: регіональна політика; соціальна політика; регіональна соціальна політика; кафедра туристичного та готельного бізнесу; regional policy; social policy; regional social policy