Махинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаЄмельянова, Ніна ОлександрівнаПіддубний, Володимир Антонович2012-06-252012-06-252004Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, О. В. Запотоцька (Герасименко), Н. ОЄмельянова, Є. І. Ковалевська, В. А. Піддубний // Наукові праці НУХТ. – 2004. - № 15. – С. 68-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1823Досліджено можливість застосування солодових екстрактів як біологічно активних добавок до начинки при виробництві продуктів ко-екструзії. Встановлене раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту і забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок.Studied the possibility of application of malt extracts as biologically active additives to the stuffing in the manufacture of products co-extrusion. Set the rational dosing extracts, which increases the nutritional value of the finished product and providing the necessary structural-mechanical and high organoleptic characteristics of the fillings.uk-UKекструзіясолодові екстрактижирова начинкав’язкістьреологічні властивостіextrusionmalt extractsfat fillingviscosity and rheological propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії