Мирончук, Валерій Григорович2013-01-232013-01-232004Мирончук, В. Г. Особливості масового зародження кристалів цукрози / В. Г. Мирончук // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково- практичної конференції. - Полтава, 2004. - С. 91-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5532Розглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки. The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.otherкристалцукрозарозмір критичного зародкакоефіцієнт перенасиченняутфельcrystalsucrosesize of the critical fetuscoefficient of glutmassecuiteкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОсобливості масового зародження кристалів цукрозиThesis