Рябко, Оксана ІгорівнаАртюх, Тетяна Миколаївна2016-04-272016-04-272015Рябко, О. І. Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів / О. І. Рябко, T. М. Артюх // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 193-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23016uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхутряні виробиспоживні властивостіконкурентоспроможністьcompetitivenessfur productsconsumer propertiesФормування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробівThesis