Визначення маси кристалів, що відходять з міжкристалевим розчином в процесі центрифугування - Мирончук, Валерій Григорович; Підгорний, Віталій М.; Кузьменко, Борис Володимирович (My University, 2014)
Масу кристалів цукру, що відходять з відтоком під час центрифугування утфелю з високою точністю можна визначити запропонованими залежностями на основі результатів обробки данних мікрофотографування. The mass of sugar crystals, diverging outflow during centrifugation massecuite with high accuracy can be defined dependencies proposed on the basis of data processing microphotography.
Keywords: цукрове виробництво; центрифугування; кристали цукру; sugar production; centrifugation; sugar crystals; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування